16 de setembre 2021

17.00h Inici del webinar:

Paraules de benvinguda a càrrec de l’Excma. Mª Eugènia Gay Rosell, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

Intervenció i moderació de la Olga Arderiu i la Sra. Marina Roig, membres de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB.

Ponents:

· Vilma Nuñez de Escorcia, presidenta del Centre nicaragüenc de drets humans (CENIDH), advocada que ha formalitzat els recursos d’inconstitucionalitat presentats contra les recents lleis d’excepció aprovades per l’Assemblea Nacional Legislativa de la República de Nicaragua.

· Clàudia Paz y Paz Bailey, directora del Programa per a Centreamèrica i Mèxic del Centre per la Justícia i el Dret internacional (CEJIL), advocada i ex fiscal general i cap del Ministeri públic de Guatemala.

· Eilyn Margarita Cruz Rojas, fiscal en el Ministerio Público de Nicaragua del 2004 al 2017. Membre del “Programa de Ayuda del Observatorio Internacional de la Abogacía en Riesgo”, com a víctima d’assetjament i amenaces.

18.30 h Col·loqui

19.00 h Cloenda

Likes: 0

Viewed:

source

By mike